Avinžirnių sriuba receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avinžirnių sriuba


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

400 g avinžirnių,
2 nedideli svogūnai,
3 česnako skiltelės,
2 morkos,
2 bulvės,
saldžioji paprika,
ketvirtadalis nedidelio kopūsto,
100 g jautienos,
šaukštas aliejaus,
kubelis jautienos sultinio,
šaukštelis kmynų,
maltų kalendrų,
ryšulėlis petražolių.

GAMINIMAS:

Avinžirnius užpilkite vandeniu ir palaikykite per naktį, kad išbrinktų. Tada 35 min. virkite tame pačiame vandenyje. Baigdami virti pasūdykite. Paruoškite jautienos sultinį. Nulupkite ir susmulkinkite svogūnus ir česnakus.

Supjaustykite daržoves: morkas, papriką, kopūstus ir bulves. Jautieną supjaustykite kubeliais. Į puodą įpilkite aliejaus, sudėkite jautienos gabalėlius ir viską šiek tiek pakepinkite. Tada dar suberkite svogūnus, česnakus ir prieskonius.

Į puodą supilkite paruoštą jautienos sultinį, užvirinkite, sudėkite daržoves. Uždenkite puodą ir virkite apie 10 minučių. Tada suberkite virtus avinžirnius ir dar 5 minutes viską pavirkite.

Sriubą išpilstykite į lėkštes ir apibarstykite smulkintomis petražolėmis. Tiekite su jogurtine grietine.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668