2 nedidelės cukinijos,
alyvuogių aliejaus,
žolelių mišinio,
75 g fetos sūrio,
6 saulėje džiovinti ir aliejuje konservuoti pomidorai,
150 g varškės,
česnako skiltelė,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Cukinijas supjaustykite išilgai plonomis riekelėmis, trumpai pakepinkite alyvuogių aliejuje, apibarstykite prieskoninėmis žolelėmis.
Paruoškite įdarą: dubenėlyje šakute sutrinkite fetos sūrį ir varškę, išspauskite česnaką, pasūdykite, pagardinkite pipirais, sudėkite smulkiai pjaustytus džiovintus pomidorus ir išmaišykite.
Cukinijų riekeles ištepkite įdaru, suvyniokite ir persmeikite dantų krapštuku. Tiekite su šviežių salotų lapeliais ir pomidorais, šalia galite papjaustyti vytinto kumpio. Šis užkandis labai tinka su baltuoju vynu.