Alyvuogių pasta "Tapenade" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Alyvuogių pasta "Tapenade"


INGREDIENTAI:

100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų,
2 šaukštai kaparių,
skiltelė česnako,
100 ml alyvuogių aliejaus,
šaukštas šviežiai spaustų citrinų sulčių,
druskos,
stambiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Į virtuvinį kombainą sudėkite alyvuoges, kaparius ir česnaką, maišykite, kol susidarys vientisa masė. Maišydami plona srovele supilkite alyvuogių aliejų.

Padažą pagardinkite citrinų sultimis, druska ir pipirais. Puikiai tiks su skrudinto batono riekelėmis. Alyvuogių padažas "Tepanade" taip pat tinka prie virtos ar keptos žuvies.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668