300 g virtos mėsos,
10-12 virtų bulvių,
2 virtos morkos,
2 kiaušiniai,
2 svogūnai,
4 šaukštai grietinės,
50 g sviesto,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Bulves ir morkas sumalkite, įdėkite vieną susmulkintą ir apkeptą svogūną, kiaušinius, įberkite druskos, pipirų ir gerai išminkykite. Virtą mėsą sumalkite, sumaišykite su kitu susmulkintu ir apkeptu svogūnu bei prieskoniais.
Į riebalais pateptą kepimo skardą dėkite pusę bulvių masės, užtepkite 2 šaukštus grietinės, tada dėkite sluoksnį mėsos ir vėl užtepkite 2 šaukštus grietinės. Tuomet sudėkite likusią bulvių masę, suraižykite paviršių (kad būtų gražiau) ir iškepkite orkaitėje. Apkepą papuoškite porais.