Varškės ir morkų apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės ir morkų apkepas


INGREDIENTAI:

1/2kg varškės,
3 morkos,
3 kiaušiniai,
75 g sviesto,
3—4 obuoliai,
2—3 šaukštai cukraus,
3—4 šaukštai manų kruopų,
kmynų,
kalendros,
druskos.


GAMINIMAS:

Kiaušiniai išsukami su cukrumi, sudedama ištrinta varškė, sviestas, smulkiai sutarkuotos morkos, nuplikyti kmynai, sumalti kalendros grūdeliai ir masė gerai išsukama. Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabaliukais ir kartu su manų kruopomis sudedami į varškės masę. Viskas gerai išmaišoma, truputį pasūdoma ir sukrečiama į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą apkepo indą. Kepama orkaitėje 25—30 min.

Patiekiama tame pačiame inde, kuriame kepė. Valgoma su saldžiu pienu, uogų ar vaisių sultimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668