7 lietiniai blyneliai.
Įdarui:
1 morka,
1 svogūnas,
2-3 bulvės,
250 g kopūstų,
50 g raudonųjų paprikų,
petražolių,
druskos,
pipirų,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Šiaudeliais sutarkuotą morką ir susmulkintą svogūną pakepkite su aliejumi. Užvirkite stiklinę vandens ir sudėkite į jį pakeptas morkas bei svogūnus, po 3 min.-kubeliais supjaustytas bulves, susmulkintas paprikas, kopūstus.
Įberkite druskos, pipirų, susmulkintų petražolių. Troškinkite, kol daržovės suminkštės. Jei troškinys atrodys per sausas, galite įpilti truputį vandens. Ant lietinio blyno dėkite įdaro, susukite blynelius vamzdeliu ir kepkite įkaitintame aliejuje. Patiekite su grietine.