Marinuotos silkės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuotos silkės


INGREDIENTAI:

3 silkės.

Acto marinatui:
0,5 l vandens,
1 svogūno galvutė,
1 morka,
10 karčiųjų ir kvepiančiųjų pipirų,
1-2 lauro lapeliai,
3 gvazdikėliai,
1 nubrauktas arbatinis šaukštelis druskos,
cukraus,
2-3 šaukštai acto.


GAMINIMAS:

Į šaltą vandenį įdėkite morką, prieskonius ir virkite, kol marinatas įgaus gelsvą spalvą. Po to sudėkite žiedeliais pjaustytą svogūną, cukrų, supilkite actą.

Jo imkite tiek, kad jaustųsi rūgštis. Pakaitinkite iki virimo, tačiau nebeužvirinkite. Atšaldytą marinatą užplkite ant paruoštų silkių. Laikykite apie 1 parą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668