0,5 stiklinės pupelių,
1/4 stiklinės ryžių,
200 g fermentinio sūrio,
2 svogūnai,
2 kiaušiniai,
1 stiklinė pieno,
2 šaukštai aliejaus,
1 šaukštelis pomidorų padažo,
truputis druskos,
riebalų formai patepti.
GAMINIMAS:
Pupeles nuplaukite ir mirkykite 10 val. Išvirkite tame pačiame vandenyje. Ryžius nuplaukite ir biriai išvirkite užpylę 1,5 stiklinės pupelių nuoviro. Svogūnus supjaustykite ir pakepinkite aliejuje.
Ryžius ir pupeles sumalkite, įpilkite pieno, įdėkite sutarkuoto fermentinio sūrio, kiaušinių trynius, pakeptus svogūnus, pomidorų padažo, suberkite prieskonius ir įmaišykite gerai išplaktus baltymus.
Formuokite blynus, dėkite juos ant riebalais pateptos skardos ir kepkite apie 30 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Galima kepti ir keptuvėje.