20 kiaušinių,
20 šaukštų cukraus,
stiklinė pieno,
100 g mielių,
1 l miltų,
20 g sviesto,
apelsino žievelės,
vanilino,
200 g razinų,
100 g riešutų,
druskos.
GAMINIMAS:
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi iki baltos purios masės, pilkite pašildytą pieną, sudėkite iškildytas mieles, miltus ir, labai gerai išplakus, pastatykite šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Į iškilusią tešlą supilkite ištirpintą šiltą (tik ne karštą) sviestą, įtarkuokite apelsino žievelės, suberkite vaniliną, gerai nuplautas bei nusausintas razinas, smulkiai sukapotus riešutus, trupučiuką druskos.
Viską dar kartą labai gerai išplakite ir supilkite į sviestu pateptą bei džiuvėsėliais išbarstytą formą. Pastatykite, kad gerai iškiltų, o po to kepkite 1-1,5 val. vidutinio karštumo prkaitėje.
Kepiniui praaušus, atsargiai išimkite iš formos. Kai visiškai atauš, papuoškite baltymu kremu. K r e m u i imkite 2 kiaušinių baltymus, 150 g miltinio cukraus, 1 citrinos sulčių.