Žemaitiška eglutė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žemaitiška eglutė


INGREDIENTAI:

3 kiaušiniai,
1 stiklainis grietinės,
1 pakelis vanilinio cukraus,
truputis druskos,
300 g taukų,
cukraus pudros,
1/2 stiklinės miltų.


GAMINIMAS:

Miltus išsijokite. Kiaušinius išplakite su grietine. Sudėkite vanilinį cukrų, druską. Sudėkite miltus, minkykite tešlą, kaip makaronams. Kočėlu išmuškite tešlą. Leiskite keletą minučių "pastovėti".

Kočiokite plonai, formuokite eglės šakutes, virkite riebaluose, į juos dėkite bulvės rutulėlius, kad nedegtų. Išvirtas šakutes sumaukite ant stovelio.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668