Tinginių kopūstėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tinginių kopūstėliai


INGREDIENTAI:

jauno kopūsto galvutė,
1-2 kiaušiniai,
džiūvėsėlių,
augalinio aliejaus,
druskos,
pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Purų jauną kopūstėlį išskirstykite lapeliais ir panardinkite į puode verdantį pasūdytą vandenį maždaug 2-3 minutėms. Suminkštėjusius kopūsto lapus išgriebkite į lėkštę (leiskite jiems palengva atvėsti); dubenėlyje išplakite kiaušinius.

Kiekvieną kopūsto lapą sulankstykite kaip vokelį ir gerai sumirkykite plaktuose kiaušiniuose, po to apvoliokite džiūvėsėliuose, pagardintuose druska ir pipirais. Kiekvieną pusę po 2-3 minutes apkepinkite gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Patiekite su grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668