Duoninis kisielius (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Duoninis kisielius (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

stiklinė džiovintos tarkuotos juodos duonos,
0,5 l vandens,
2 šaukštai cukraus,
nutarkuotos apelsinų žievelės,
šaukštas krakmolo,
100 g grietinėlės.


GAMINIMAS:

Vandenį užvirinkite, berkite džiovintą tarkuotą duoną, cukrų, nutarkuotos apelsinų žievelės, supilkite praskiestą vandeniu krakmolą ir užvirinkite. Ataušintą kisielių supilkite į dubenėlius ir užpilkite grietinėle.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668