Piene troškintas moliūgas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Piene troškintas moliūgas


INGREDIENTAI:

200 g moliūgo,
150 g pieno,
30 g cukraus,
druskos,
grietinės.


GAMINIMAS:

Nuvalytą moliūgą supjaustykite kubeliais, užpilkite šaltu vandeniu ir apvirkite. Virdami pasūdykite. Vandenį nupilkite. Užpilkite pienu ir virkite ant silpnos ugnies. Galima įdėti cukraus (arba medaus, obuolienės.

Troškinta moliūgo masė turi būti tiršta. Į stalą patiekiama su grietine. Šį troškinį taip pat galima vartoti kaip garnyrą prie mėsos. Tokiu atveju vietoj cukraus (arba medaus, obuolienės), dėkite keptų ropinių svogūnų (30-40 g).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668