200 g makaronų IKI GURMANAI "Sapori di mare",
100 g šviežių voveraičių,
220 g savo sultyse konservuotų pomidorų,
50 g šaltai rūkytos kiaulienos nugarinės,
50 g svogūnų,
50 g "Parmezano" sūrio,
skiltelės česnako,
šlakelio alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų,
šakelės šviežio baziliko.
GAMINIMAS:
Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės. Tuo pačiu metu įkaitintoje keptuvėje ant alyvuogių aliejaus apkepkite smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną. Kai šis lengvai parus, dėkite juostelėmis pjaustytą nugarinę ir nuvalytas voveraites. Kepinkite ant silpnos ugnies 5 minutes, tada dėkite sutrintus pomidorus.
Paskaninkite druska, pipirais, įdėkite smulkiai kapotą česnako skiltelę. Mišiniui užvirus, suberkite nukoštus ir nuvarvintus makaronus, išmaišykite juos padaže ir palaikykite minutę ar dvi, kol padažas įsigers. Dėkite į lėkštę, apibarstykite tarkuotu "Parmezano" sūriu ir papuoškite šviežiu baziliku.