Virta višta su baltuoju padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virta višta su baltuoju padažu


INGREDIENTAI:

1 kg vištienos,
prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, gelteklių),
prieskonių (pipirų, lauro lapų, muskato),
druskos,
1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").


GAMINIMAS:

Išdarinėta ir gerai išplauta višta dedama į karštą vandenį, pridedama prieskonių, prieskoninių daržovių ir verdama ant mažos ugnies 1 — 1/2 val. Baigiant virti, pasūdoma. Išvirusi mėsa išimama iš sultinio, supjaustoma, tvarkingai sudedama į pašildytą pusdubenį, užpilama baltuoju padažu, apibarstoma susmulkintais petražolių lapeliais. Atskirai patiekiama troškintų morkų ar morkų su žaliaisiais žirneliais, bruknių košės ar spanguolių uogienės, keptų obuolių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668