200 g snieginių krabų skonio mėsos,
2-3 šaukštų majonezo,
16 vnt. mini mocarelos rutuliukų,
keleto svogūnų laiškų,
šaukšto kapotų petražolių,
saujos-dviejų džiūvėsėlių,
kelių šaukštų miltų,
1-2 vnt. kiaušinių,
aliejaus kepimui.
GAMINIMAS:
Krabų mėsą susmulkinkite ir sumaišykite su majonezu, susmulkintais svogūnų laiškais, ir petražolėmis. Formuokite nedidelius kamuoliukus, į jų vidų įsprausdami po vieną mini mocarelos rutuliuką. Kiekvieną kamuoliuką apvoliokite miltuose, merkite į kiaušinio plakinį ir gerai apvoliokite džiūvėsėliuose.
Rutuliukus apskrudinkite gerai įkaitintame aliejuje. Šią krabų skonio mėsos užkandėlę galite patiekti su pikantišku majonezu-tereikia sumaišyti keletą šaukštų majonezo su žaliosios citrinos sultimis ir žiupsneliu smulkintos čili paprikos.