Ant druskos keptas viščiukas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ant druskos keptas viščiukas


INGREDIENTAI:

viščiukas,
pakelis druskos,
200 g 35 proc. riebumo grietinėlės,
10-12 mažų bulvių,
5 šaukštai aliejaus,
2-3 skiltelės česnako,
2 saujos išmirkytų džiovintų slyvų,
žiupsnelis druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Į kepimo indą suberkite druską. Viščiuką nuplaukite ir dėkite nugara ant druskos (nereikia marinuoti, sūdyti, barstyti prieskoniais). Kepkite orkaitėje apie valandą. Bulves nuskuskite, sudėkite į įkaitintą aliejų ir apkepkite.

Suberkite susmulkintas česnako skilteles, įdėkite saują slyvų ir kepkite uždengus, kol bulvės suminkštės. Grietinėlę supilkite į puodą, pabarstykite druska, pipirais ir kaitinkite ant mažos ugnies.

Likusias slyvas supjaustykite šiaudeliais, sudėkite į grietinėlę ir kaitinkite, kol padažas užvirs ir sutirštės. Iškeptą viščiuką patiekite su keptomis bulvėmis ir grietinėlės padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668