Žemaitiškas krupnikas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žemaitiškas krupnikas


INGREDIENTAI:

200 g medaus,
200 g cukraus,
šaukštelis cinamono,
stiklinė vandens,
imbiero,
muškato riešuto,
rožių žiedų,
rūtų šakelių,
kadagio uogų,
gvazdikėlių,
2 l stiprios degtinės.


GAMINIMAS:

Medų cukrų, vandenį ir nurodytus prieskonius virkite 10 min. Po to nukelkite nuo ugnies, supilkite degtinę, indą uždenkite ir dar pakaitinkite, bet neužvirinkite. Krupniką apie 8 val. palaikykite šaltai, paskui perkoškite pro tankią medžiagą, supilkite į butelius ir pastatykite šaltai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668