1,5 kg mėsos (jautienos arba kiaulienos),
500 g rūkytų lašinukų,
1 batonas,
9 kiaušiniai,
2 svogūnai,
1/2 šaukštelio tarkuoto muškato,
2 arbatiniai šaukšteliai karčiųjų pipirų,
česnako skiltelė,
druskos.
GAMINIMAS:
Į maltą mėsą įdėkite išmirkytą batoną, 5 kiaušinius, prieskonių, druską. Prieš baigiant minkyti, sudėkite gabalėliais pjaustytus lašinukus. Likusius kiaušinius išvirkite kietai ir dėkite į "briedžio" vidų.
Ragai kepami iš miltų, vandens, druskos, paspalvinami kiaušinio tryniu ir įvairaus atspalvio džiuvėsėliais. Kepami karštoje orkaitėje, palaistant. Iškepus apibarstykite duonos džiuvėsėliais.