Grietinėje kepta silkė I (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grietinėje kepta silkė I (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

0,5 l grietinės,
2 silkės,
krapų lapelių.


GAMINIMAS:

Silkes gerai išmirkykite, išskroskite, išimkite kaulus, supjaustykite smulkiais gabaliukais. Į keptuvę sudėkite grietinę, paruoštas silkes ir kepkite ant silpnos ugnies 3-5 min. (grietinė pasidaro gelsvo atspalvio ir sutirštėja). Patiekalą apiberkite smulkiai supjaustytais krapų lapeliais ir paduokite į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668