Burokėlių rasale troškinti karosai (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių rasale troškinti karosai (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

1 kg karosų,
pusė stiklinės grietinės,
1 morka,
0,5 l burokėlių rasalo,
1 burokėlis,
pipirų,
lauro lapelių,
petražolių,
1 svogūnas,
arbatinis šaukštelis miltų,
šaukštas sviesto,
druskos,
arbatinis šaukštelis kmynų.


GAMINIMAS:

Karosus išskroskite. Į burokėlių rasalą dėkite supjaustytą morką, prieskonių, druskos ir virkite, kol suminkštės morkos. Rasalą perkoškite pro marlę. Į puodą dėkite žuvį, užpilkite burokėlių rasalu ir virkite ant silpnos ugnies.

Sviestą išsukite su miltais, įpilkite grietinę, gerai išmaišykite ir pilkite ant bebaigiančių virti karosų. Virtą burokėlį smulkiai sutarkuokite, pasūdykite. Žuvį sudėkite į dubenį, užpilkite rasalu, kuriame ji virė, ir aplinkui išdėliokite burokėlius. Šitaip tinka troškinti bet kokią šviežią žuvį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668