Žuvies dešrelės (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvies dešrelės (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

1 kg stambesnės žuvies,
šaukštas grietinės,
šaukštas sviesto,
kvapiųjų pipirų,
krapų lapelių,
svogūnų,
2/3 stiklinės pyrago džiuvėsėlių,
1 kiaušinis,
druskos.


GAMINIMAS:

Žuvies mėsą sumalkite. Į ją dėkite gerai išsuktą sviestą, grietinę, smulkiai supjaustytų bei pakepintų svogūnų, pyrago džiuvėsius, kiaušinį, truputį pipirų, druskos, krapų. Viską gerai išmaišykite.

Imkite gerai išvalytų žarnų, prikimškite jas žuvies įdaru ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Po to dar pakepinkite. Dešreles duokite į stalą karštas su bulvėmis, įvairiomis salotomis arba šaltas, kaip užkandinį patiekalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668