Grietinėje troškintos pupos (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grietinėje troškintos pupos (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

0,5 kg pupų,
šaukštas kmynų,
0,5 l grietinės,
1 morka,
druskos,
100 g sviesto,
petražolių.


GAMINIMAS:

Pupas gerai išmirkykite ir išvirkite vandenyje arba piene. Išgriebtas ir nuvarvintas pupas suberkite į puodą, pridėkite kmynų, sviesto, grietinės, stambiai sutarkuotų morkų, druskos ir troškinkite, kol suminkštės morkos ir patiekalas pasidarys tumus. Paduodant į stalą, pabarstykite smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais. Troškintas pupas žemaičiai valgo prie maltos mėsos patiekalų, žuvies.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668