Grietinėje troškintos pupos (Žemaitija) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grietinėje troškintos pupos (Žemaitija)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

0,5 kg pupų,
šaukštas kmynų,
0,5 l grietinės,
1 morka,
druskos,
100 g sviesto,
petražolių.

GAMINIMAS:

Pupas gerai išmirkykite ir išvirkite vandenyje arba piene. Išgriebtas ir nuvarvintas pupas suberkite į puodą, pridėkite kmynų, sviesto, grietinės, stambiai sutarkuotų morkų, druskos ir troškinkite, kol suminkštės morkos ir patiekalas pasidarys tumus. Paduodant į stalą, pabarstykite smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais. Troškintas pupas žemaičiai valgo prie maltos mėsos patiekalų, žuvies.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668