Kepti grybai (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti grybai (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

10 baravykų ar raudonikių kepurėlių,
stiklinė aliejaus,
pipirų,
lauro lapelių,
druskos pagal skonį,
1 svogūnas.


GAMINIMAS:

Baravykų ar raudonikių kepurėles gerai nuplaukite, peiliu nuvalykite, nusausinkite, dėkite į karštą aliejų ir ant silpnos ugnies kepkite apie 20 min. Pridėkite griežinėliais supjaustytą svogūną, prieskonių, druskos ir dar truputį patroškinkite.

Keptus grybus galima valgyti ir šaltus, ir šiltus. Prie jų tinka paskrudinta juoda duona. Kepti baravykai-stiprus aštroko skonio patiekalas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668