Mirkalas su bulvėmis (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mirkalas su bulvėmis (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

300 g rūkytų lašinukų,
2 nepilni šaukštai miltų,
0,5 l pieno,
1 svogūnas,
0,5 kg bulvių.


GAMINIMAS:

Lašinukus supjaustykite nedideliais kubeliais ir paspirginkite.Į spirgučius sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, įberkite miltų ir maišant po truputį supilkite pieną. Įberkite pagal skonį druskos ir pavirinkite.

Bulves nuplaukite ir išvirkite su lupenomis. Padažas valgomas su karštomis bulvėmis (jos nulupamos ir gabaliukais mirkomos į mirkalą). Šis patiekalas daugiausia valgomas per vakarienę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668