Patisonų užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Patisonų užkandėlė


INGREDIENTAI:

1 kg patisonų,
100 g svogūnų,
100 g morkų,
20 g petražolių šaknų,
400 g pomidorų tyrės,
3-4 česnako skiltelės,
1 šaukštas maltų paprikų,
2-3 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių arba krapų,
druskos,
cukraus,
maltų karčiųjų pipirų,
250-300 g aliejaus.


GAMINIMAS:

Nuplautus jaunus patisonus supjaustykite 3 cm kubeliais ir apkepkite su aliejumi. Svogūnus supjaustykite šiaudeliais, morkas stambiai sutarkuokite ir atskirai pakepkite su aliejumi. Daržoves sudėkite į puodą, supilkite pomidorų tyrę, suberkite supjaustytus žalumynus, sukapotus česnakus, paprikas.

Įberkite cukraus, pipirų, druskos, gerai išmaišykite ir troškinkite apie 3 min. Tuomet karštą masę sukrėskite į paruoštus stiklainius, o paviršių apipilkite 1 min. pavirintu karštu aliejuni. Stiklainius uždenkite dangteliais ir kaitinkite 90 laipsnių temperatūros vandenyje 1,5 val.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668