Marinuoti patisonai su želatina receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuoti patisonai su želatina


INGREDIENTAI:

1 kg patisonų,
0,5 kg pomidorų,
300 g svogūnų,
2 saujos petražolių lapelių,
1 sauja gelsvių lapų.

M a r i n a t u i:
1 l vandens,
2 šaukštai druskos,
2 šaukštai cukraus,
3 arb. šaukšteliai citrinų rūgšties,
laurų lapų,
pipirų,
3 šaukštai želatinos.


GAMINIMAS:

Patisonus, pomidorus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais, žalumynus susmulkinkite. Daržoves sluoksniais sudėkite į stiklainius. Išvirkite marinatą. Išbrinkintą ir ištirpintą želatiną supilkite į atvėsusį marinatą.

Šiuo marinatu užpilkite daržoves, stiklainius uždenkite dangteliais ir kaitinkite 20 min. Sandariai uždarykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668