Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai


INGREDIENTAI:

600 g veršienos nugarinės,
prieskonių,
druskos,
1 kiaušinis ir džiūvėsėlių apvoliojimui,
1 citrina,
40 g riebalų kepimui,
1 stiklinė riešutų padažo (žiūrėti "Padažai"),

Įdarui:
200 g veršelio kepenų,
40 g sviesto,
1 kietai virtas kiaušinis,
1/2 stiklinės konservuotų žaliųjų žirnelių,
druskos.


GAMINIMAS:

Veršiena supjaustoma skersai raumenų, truputį pamušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, dedamas paruoštas įdaras, ir kepsnelis stipriai susukamas, pavilgomas išplaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas dideliame riebalų kiekyje.

Įdarui apvirintos kepenys sumalamos, sudedamas smulkiai supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žirneliai, prieskoniai, druska, sviestas ir gerai išmaišoma.

Kepsneliai sudedami į pašildytą pusdubenį, vainiku ar krūvelėmis apdedami troškintomis morkomis, žirneliais, bulvėmis. Ant kiekvieno kepsnelio uždedama po griežinėlį citrinos ar pomidoro, rauginto agurko. Atskirai patiekiamas riešutų padažas.
Patiekalas tinka iškilmingiems pietums.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668