Blynai, kepti ant kopūstų lapų (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blynai, kepti ant kopūstų lapų (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

0,5 kg bulvių,
druskos pagal skonį,
150 g taukų ar aliejaus,
1/4 žalių bulvių svorio virtų bulvių košės,
kopūstų lapų.


GAMINIMAS:

Bulves sutarkuokite, nusunkite, pridėkite 1/4 žalių bulvių svorio virtų bulvių košės, druskos. Viską išmaišykite. Ant švarių kopūstų lapų dėkite po samtį tešlos. Kepkite orkaitėje. Iškeptus blynus supjaustykite į 4 dalis (jie būna dideli), užpilkite grietinės ir karštus paduokite į stalą.

Kai kas supjaustytus blynus užpila grietine ir dar keletą minučių patroškina, tada jie būna minkštesni, padažas tirštesnis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668