Avižinių dribsnių apkepas su mėsa (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avižinių dribsnių apkepas su mėsa (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

2 stiklinės avižinių dribsnių,
200 g kiaulienos faršo,
maltos mėsos prieskonių,
svogūnas,
stiklinė vandens,
šiek tiek aliejaus,
kiaušinis,
žiupsnelis maltos kalendros,
žiupsnelis druskos,
pipirų,
50 g sviesto,
žiupsnelis miltų.


GAMINIMAS:

Dribsnius užpilkite šaltu vandeniu ir palikite, kad išbrinktų. Faršą kartu su smulkintu svogūnu pakepinkite aliejuje. Mėsą sudėkite į dribsnius, įmuškite kiaušinį, įberkite mėsos prieskonių, kalendros, druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Masę sudėkite į sviestu išteptą, miltais pabarstytą skaedą ir kepkite orkaitėje 30-40 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668