Veršienos kepsnys vyno padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršienos kepsnys vyno padaže


INGREDIENTAI:

1 kg veršienos kumpio,
250 g veršienos kaulų,
prieskonių,
prieskoninių daržovių,
druskos,
l/2 stiklinės pomidorų košės.

Vyno padažui:
2 svogūnai,
1 šaukštas bulvių krakmolo,
1/2 stiklinės baltojo stalo vyno (sauso vyno),
maltų pipirų,
druskos ir cukraus pagal skonį


GAMINIMAS:

Į keptuvą sudedami susmulkinti veršienos kaulai, ant jų dedamas veršienos kumpio gabalas, įtrintas druska, sumaišyta su prieskoniais, pabarstoma susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis, užpilama trupučiu karšto vandens ar sultinio ir kepama orkaitėje 1—2 val.

Padažui smulkiai supjaustytas svogūnas patroškinamas vyne, įpilama truputis sultinio, supilamas šaltame vandenyje išleistas krakmolas, paskaninama pipirais, druska bei cukrumi ir maišant pakaitinama.

Iškepęs kepsnys supjaustomas griežinėliais, dedamas į pašildytą pusdubenį, į kurį supiltas vyno padažas, pabarstomą susmulkintais petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamos virtos bulvės ar bulvių košė. Duodama ir žalių ar raugintų bei marinuotų daržovių, vaisių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668