Ežiukai (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ežiukai (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

0,5 kg miltų,
vandens,
1 kiaušinis,
150-200 g sviesto,
100 g sūrio,
šaukštelis kmynų,
druskos.


GAMINIMAS:

Iš miltų, vandens, kiaušinio ir druskos užminkykite tešlą. Padarykite volelius, supjaustykite nykščio dydžio gabalėliais, apvoliokite miltuose ir ant atvirkščios bulvių tarkos pusės perbraukite paspaudžiant.

Vandenį pasūdykite, užvirinkite ir sudėkite ežiukus. Išvirus išgriebkite kiaurasamčiu, užpilkite sviestu ar paspirgintais lašiniukais, apibarstykite stambiai ar smulkiai sutarkuotu bet kokiu sūriu. Ant viršaus užberkite kmynų. Paduokite į stalą karštus.Galima ant ežiukų nebarstytitarkuoto sūrio, o duoti tik su spirgučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668