Grikių košė su tarkuotomis bulvėmis (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grikių košė su tarkuotomis bulvėmis (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

0,5 l grikių kruopų,
1,5-2 l vandens,
0,5 l tarkuotų bulvių,
200 g lašinių,
druskos.


GAMINIMAS:

Grikius išmirkykite, nuplikykite ir suberkite į šaltą vandenį. Verdant retkarčiais pamaišykite. Kai kruopos suminkštėja, įberkite druskos, dėkite sutarkuotų bulvių ir dar pavirinkite apie 10 min. Ši košė valgoma su paspirgintais lašiniais, sviestu, kastiniu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668