Troškinta įdaryta veršiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta įdaryta veršiena


INGREDIENTAI:

600g. veršienos (nugarinės),
prieskonių,
prieskoninių daržovių,
druskos,
džiūvėsėlių,
1 stiklinė grietinės padažo (žiūrėti "padažai").

Įdarui:
2—3 riekelės pyrago,
1/2 stiklinės pieno,
20 g sviesto,
1 kiaušinis,
2 svogūnai,
prieskonių (maltų pipirų, muskato, cinamono),
druskos.


GAMINIMAS:

Veršienos nugarinė, kiek įpjovus, truputį pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, ant jos sudedamas įdaras, stipriai susukama, surišama, pavoliojama miltuose ar džiūvėsėliuose, apkepinama svieste ir ištroškinama su prieskoninėmis daržovėmis.

Įdarui: svogūnai pakepinami svieste, pyragas išmirkomas piene ir nuspaudžiamas, pridedama prieskonių, kiaušinis ir viskas gerai išmaišoma.
Troškinta veršiena patiekiama supjaustyta ir užpilta grietinės padažu, padarytu iš sultinio, kuriame buvo troškinama.

Atskirai duodamos keptos bulvės, pomidorai ar kiti mėgstami priedai. Tinka lakštiniai, slyvų kompotas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668