Erškėtuogių kompotas su šaltalankiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Erškėtuogių kompotas su šaltalankiais


INGREDIENTAI:

1 kg erškėtuogių,
100 g šaltalankių,
500 g cukraus,
1 stiklinė vandens.


GAMINIMAS:

Erškėtuoges nuplaukite, išimkite sėklas, išvalykite pūkelius, gerai išplaukite ir nuvarvinkite. Perrinkite ir išplaukite šaltalankius. Uogas sluoksniais sudėkite į stiklainius. Juos sustatykite į pašildytą vandenį, užpilkite verdančiu cukraus sirupu ir kaitinkite 85 laipsnių temperatūroje 1 l stiklainius 15 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668