Erškėtuogių marmeladas su medumi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Erškėtuogių marmeladas su medumi


INGREDIENTAI:

1 kg erškėtuogių tyrės,
0,7 kg medaus.


GAMINIMAS:

Nuplautas erškėtuoges perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklas ir gerai išplaukite. Tada uogas užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Vandenį nupilkite, o uogas sumalkite mėsmale, kad būtų kuo vientisesnė masė.

Šią tyrę sumaišykite su medumi ir virkite nuolat maišydami, kol ims tirštėti. Karštą marmeladą išpilstykite į iškaitintus stiklainius ir užsukite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668