Troškinta veršiena su žirniais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta veršiena su žirniais


INGREDIENTAI:

800g veršienos,
prieskonių,
prieskoninių daržovių,
0,5l. žaliųjų žirnelių arba tiek pat jaunų išmirkytų žirnių,
petražolių ar krapų lapelių,
40 g sviesto,
truputis miltų,
1/2 stiklinės sultinio,
druskos.


GAMINIMAS:

Supjaustyti nedideli veršienos gabaliukai įtrinami druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Pakepinti svieste miltai atskiedžiami sultiniu, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių, sudedama pakepinta veršiena, žirniai ir troškinama, kol suminkštės.
Patiekiama pašildytame moliniame inde užbarsčius susmulkintais petražolių ar krapų lapeliais. Valgoma su juoda duona arba pyragu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668