Erškėtuogių uogienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Erškėtuogių uogienė


INGREDIENTAI:

1 kg erškėtuogių,
1 kg cukraus,
3 stiklinės vandens,
1 citrinos sultys.


GAMINIMAS:

Erškėtuoges nuplaukite, išvalykite sėklas. Uogas užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 2 min. ir vandenį nupilkite. Iš cukraus ir vandens išvirkite sirupą, sudėkite uogas, supilkite citrinos sultis ir virkite ant mažos ugnies, kol uogos nusės į dugną.

Uogas išgriebkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Sirupą dar pavirkite, perkoškite ir karštą užpilkite ant uogų. Stiklainius užsukite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668