Marinuotos vyšnios receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuotos vyšnios


INGREDIENTAI:

2 l vyšnių su koteliais,
6 kvapieji pipirai,
6 gvazdikėliai,
4 gabalėliai cinamono žievės.

M a r i n a t u i:
50 ml 9 proc. acto,
150 g cukraus.


GAMINIMAS:

Į 0,5 l stiklainius dėkite po 2 pipirus, gvazdikėlius ir gabalėlį žievės. Apgremžkite ir truputį patrumpinkite vyšnių kotelius, uogas sudėkite į stiklainius i9r užpilkite išvirtu pravėsusiu marinatu.

Kaitinkite 85 laipsnių temperatūroje 15 min. Sandariai darykite. Marinuotos vyšnios labai tinka šventiniams mėsos patiekalams papuošti-jos ir dekoratyvios, ir skanios.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668