Daržovių makalynė (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daržovių makalynė (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

1 kg svogūnų,
1 kg morkų,
1 kg Antaninių obuolių,
1 kg pomidorų,
0,5 l aliejaus,
šaukštelis druskos,
šaukštelis cukraus,
kvapiųjų pipirų,
lauro lapelių.


GAMINIMAS:

Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Į puodą pilkite aliejų, sudėkite paruoštas daržoves ir virkite, iki daržovės suminkštės. Paskui sudėkite stambiai sutarkuotus obuolius ir smulkiai supjaustytus pomidorus.

Viską virkite, kol pasidarys vientisa masė. Baigiant virti, sudėkite druską, cukrų, prieskonius. Daržovių makalynę paduokite prie silkių ir žuvies patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668