400 g dešrelių,
4 pomidorai,
druskos,
nedidelis svogūnas,
kiaušinis,
šiek tiek kario,
120 ml grietinės,
250 g pievagrybių,
100 g fermentinio sūrio,
žiupsnelis pipirų,
50 g sviesto.
GAMINIMAS:
Dešreles gerai apkepinkite aliejuje. Svogūną smulkiai supjaustykite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Kiaušinį išplakite su kariu, grietine ir sumaišykite su pjaustytais pievagrybiais, puse kiekio tarkuoto fermentinio sūrio,įdėkite žiupsnelį druskos, pipirų.
Skardą patepkite sviestu, sudėkite pakepintas dešreles. Ant jų sukrėskite pievagrybių ir sūrio mišinį, sudėkite pomidorų griežinėlius, apibarstykite likusiu sūriu ir kepkite orkaitėje 15 minučių.