Žemaitiški vasarbarščiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žemaitiški vasarbarščiai


INGREDIENTAI:

2 l išrūgų,
2 virti burokėliai,
200 g sūrio su kmynais,
stiklinė grietinės,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Plonais ruoželiais supjaustytus burokėlius ir kubeliais supjaustytą truputį padžiovintą sūrį sudėkite į išrūgas. Įberkite truputį pipirų, druskos ir užbalinkite grietine.Į sriubą galima dar dėti ir svogūno, supjaustyto griežinėliais.

Vasarbarščius valgykite su duona ar šiltomis bulvėmis, virtomis su lupenomis. Kai kurios šeimininkės vietoj išrūgų pila pasukas. Tokie vasarbarščiai labai skanūs.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668