800g jautienos nugarinės,
prieskonių,
druskos,
1 kiaušinis,
džiūvėsėlių muštiniams pavolioti,
40g riebalų kepimui,
20g sviesto užpylimui.
Įdarui:
200 g džiovintų slyvų,
3—4 svogūnai,
prieskonių (muskato, cinamono, pipirų, gvazdikėlių),
20 g sviesto svogūnams pakepinti.
GAMINIMAS:
Slyvos išbrinkinamos ir supjaustomos rėželiais, svogūnai supjaustomi smulkiai ir pakepinami svieste, paskaninama maltais prieskoniais ir sumaišoma. Šie muštiniai gaminami taip pat kaip įdaryti lašiniukais. Iškepti muštiniai sudedami į pašildytą pusdubenį, aplink apdedami keptomis ar virtomis bulvėmis, troškintomis pupelėmis, žaliaisiais žirneliais. Atskirai patiekiama lapinių salotų ar kitokių žalių daržovių.