Obuolių tyrė su cukrumi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių tyrė su cukrumi


INGREDIENTAI:

1 kg obuolių,
200-220 g cukraus.


GAMINIMAS:

Išvirtus obuolius ištrinkite pro sietelį. Subėrus cukrų, maišykite, kol jis visai ištirps. Po to tyrę sukrėskite į 0,5 l talpos paruoštus stiklainius, uždarykite dezinfekuotais metaliniais dagteliais, paliekant 1 cm tarpą neužspaustą, ir kaitinkite (kaip kompotus) iki 85 laipsnių.

Šioje temperatūroje laikykite 15 min. Stiklainius išimkite, galutinai uždarykite ir palikite atvėsti. Ši tyrė tinka prie paukštienos, taip pat obuolių putėsiams gaminti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668