Grenadine frappé (Grenadinos frapė) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grenadine frappé (Grenadinos frapė)


INGREDIENTAI:

taurė,
plaktuvė,
1 gumulėlis citrininio šerbeto,
20 ml granatų sirupo (grenadinos),
40 ml laimų sulčių.

Papuošimui:
ketvirtadalis laimo,
melisos šakelė.


GAMINIMAS:

Šerbetą įdėti į taurę. Sultis ir granatų sirupą suplakti plaktuvėje ir užpilti ant šerbeto. Laimu ir melisos šakele papuošti kokteilio taurės kraštą. Kokteilis Grenadine frappé (Grenadinos frapė) yra šiek tiek aitrus vaisinis frapė tipo gėrimas, patiekiamas karštą dieną.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668