Kanauninko kepsnys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kanauninko kepsnys


INGREDIENTAI:

2 kg veršienos,
200 g lašinukų
0,8-1 kg naminių lakštinių,
2 dideli svogūnai,
truputis cinamono.


GAMINIMAS:

Geros kokybės veršieną iš vakaro užmerkite šaltame vandenyje. Mėsa turi pamirkti 6-7 valandas. Prieš kepdami ją dar kartą nuplaukite ir įtrinkite česnaku. Kepdami patiekalą būtinai uždenkite folija. Kepkite labai karštoje orkaitėje 2,5 va.

Išvirkite makaronus, lašinukus apkepkite su svogūnais, viską išmaišykite, įberkite žiupsnelį cinamono. Makaronų ir lašinukų šiupinį sudėkite į skardą ir kepkite šalia veršienus likus 0,5 val. iki kepimo pabaigos. Kartu iškepkite ir bulves. Kanauninko kepsnys užgeriamas raudonųjų serbentų vynu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668