Raganos kepsnys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raganos kepsnys


INGREDIENTAI:

1 kg avienos,
200 g lašinukų arba kaimiško kumpio,
truputis kadagio uogų,
pipirų,
laurų lapelių,
svogūnų,
druskos.


GAMINIMAS:

Avieną supjaustykite piršto ilgumo bei plaštakos pločio gabalais. Išmuškite ir 2 valandas mirkykite išrūgose (pasukose) arba spanguolių sultyse. Nusausinę kiekvieną avienos gabalą pabarstykite druska, pipirais, uždėkite griežinėlį svogūno, 2-3 džiovintas kadagio uogeles pridenkite lašinukų arba kumpio juostelėmis.

Avienos gabalus susukite ritinėliais, persmeikite mediniais virbais ir kepkite keptuvėje, laistydami grietinėle. Patiekite su šviežiomis bulvėmis, šviežiais agurkais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668