1,5 kg bulvių,
50 g margarino,
20 g džiūvėsėlių,
500 g rūkytos žuvies,
1 virtas kiaušinis,
1 svogūnas,
2 šaukštai pomidorų padažo,
150 g grietinės,
50 g fermentinio sūrio,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Bulves nuskuskite ir išskobkite. Įdarui margariną sumaišykite su džiūvėsėliais, sudėkite žuvį be kaulų, sukapotą virtą kiaušinį, smulkiai supjaustytus pakepintus svogūnus.
Viską išmaišykite su pomidorų padažu, prieskoniais ir įdarykite bulves. Kepimo indą patepkite riebalais, sudėkite bulves ir ant kiekvienos uždėkite po šaukštą grietinės.
Tuomet uždenkite folija ir kepkite, kol bulvės suminkštės. Baigdami kepti užbarstykite sutarkuoto sūrio.