Įdarytos kaliaropės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdarytos kaliaropės


INGREDIENTAI:

4 kaliaropės,
1 svogūnas,
1 šaukštas sukapotų petražolių,
1 sužiedėjusi bandelė,
400 g mėsos faršo,
1 kiaušinis,
8 gabalėliai lašinukų su raumenuku,
truputis druskos,
pipirų,
šaukštas sviesto.


GAMINIMAS:

Kaliaropes nulupkite ir 20 min. pavirkite. Kai atvės, nuplaukite viršų (nupjautą viršūnėlę palikite kaliaropei uždengti), vidų išskobkite. Išskobtą dalį smulkiai supjaustykite, sumaišykite su faršu, smulkiai supjaustytu svogūnu ir išmirkyta bandele.

Įmuškite kiaušinį, įberkite prieskonių, išmaišykite ir šio įdaro pridėkite į kaliaropes. Uždenkite įdarytas kaliaropes viršūnėlėmis, ant jų uždėkite po 2 gabalėlius lašinukų ir kepkite orkaitėje sudėję į riebalais pateptą skardą apie 25 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668