0,5 kg obuolių,
300 g varškės su razinomis,
100 g kapotų riešutų,
400 g sausainių (iš pakelių),
4 kiaušinių tryniai,
100 g sviesto,
100 g cukraus,
pusė citrinos,
vaflis.
GAMINIMAS:
Obuolius nulupkite, supjaustykite vienodomis skiltelėmis ir apvirkite pasaldytame ir parūgštintame vandenyje. Cukrų, sviestą, trynius gerai išsukite, dėkite varškę su razinomis, riešutus, citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės, taip pat sutrintus sausainius.
Masę gerai išmaišykite ir padalykite į dvi dalis. Vieną dalį sudėkite į pailgą formą ant vaflio. Ant viršaus gražiai išdėliokite vieną prie kitos obuolių skilteles ir uždenkite antra paliktos masės dalimi. Viršų pabarstykite trintais sausainiais, obuolių griežinėliais ir vyšniomis.